Choď na obsah Choď na menu
article preview

Deň Zeme 2018

Sme radi, že jeden zo sviatočných dní v kalendári je venovaný aj našej Zemi. Deň Zeme slávime 22. apríla už od roku 1969.

A keďže tento rok  v kalendári pripadol  na nedeľu, dovolili sme si ho preložiť a osláviť  v stredu 25. apríla. Čo myslíte, ako najlepšie osláviť tento deň? My sme sa rozhodli, že to urobíme prácou v prospech našej Zeme.

Deti našej školy sa rozdelili na dve skupiny. Prvá skupina, tvorená prvákmi a druhákmi zostala v areále školy a jej blízom okolí, druhá skupina, tretiakov a štvrtákov, sa odobrala na detské ihrisko. Našou úlohou bolo vyčistiť a upraviť miesta, kde sa deti  stretávajú a hrávajú. Nápomocnú ruku k dielu priložil aj pán starosta Štefan Beňa so svojou manželkou.  Poslednou naplánovanou úlohou bolo zasadenie stromčeka. A nie hocijakého. Pani učiteľka Kocáková  nechala doma zakoreniť vŕbové prútiky spletené do veľkonočného korbáča. Dúfame, že sa korbáčik uchytí a za plotom našej školy vyrastie netradičná vŕba, ktorá bude pripomínať tento krásne strávený deň.

Fotografie ako sa nám pri práci darilo si môžete pozrieť v priloženej galérii.

 

Náhľad fotografií zo zložky Deň Zeme 2018

Posledné fotografie

Archív

Kalendár
apríl / 2024

Fotoalbum