Choď na obsah Choď na menu
article preview

Začiatok školského roku 2020/2021

Informácie k začiatku školského roku 2020/2021.

Milí rodičia a žiaci,

začiatok školského roku 2020/2021 sa uskutoční v stredu 02.09. 2020 o 08:00 hod. Slávnostné zahájenie tento rok NEBUDE. Žiaci po príchode do budovy školy pôjdu rovno do svojich tried bez sprievodu rodičov. Výnimkou sú prváci (viď oznam pre prvákov).

Žiaci sú povinní mať pri príchode do školy a pohybe po budove prekryté ústa a nos (v triede sú rúška nepovinné, avšak odporúčané). Každý žiak môže nastúpiť do školy LEN s vyplneným a podpísaným dotazníkom a vyhlásením o bezinfekčnosti (tlačivá sú na stiahnutie nižšie). Vo vyhláseniach zákonný zástupca uvádza, či jeho dieťa bolo/nebolo v posledných dňoch v zahraničí, ak áno, má povinnosť sledovať jeho zdravotný stav. Samotný pobyt v zahraničí, ak dieťa nemá žiadne príznaky, nie je dôvodom na nechodenie do školy. Ak dieťa chýba viac ako 3 dni, po návrate do školy musí odovzdať vyhlásenie zákonného zástupcu. Rodičia nemôžu deti sprevádzať do budovy školy! Ak nemáte možnosť vytlačiť tlačivá, môžete ich vypísať pred zahájením školského roku (v stredu 02.09.) pri bočnom vchode do budovy školy.

Príznaky

Nikto s príznakmi infekcie dýchacích ciest, ktoré by mohli zodpovedať známym príznakom COVID-19 (zvýšená telesná teplota, kašeľ, zvracanie, kožná vyrážka, hnačky, náhla strata chuti a čuchu, iný príznak akútnej infekcie dýchacích ciest) nesmie vstúpiť do priestorov základnej školy a školského klubu detí.

Pri výskyte týchto príznakov je potrebné telefonicky kontaktovať všeobecného lekára pre deti a dorast. V prípade, že zdravotný stav nevyžaduje komunikáciu s lekárom, pri opätovnom nástupe žiaka do školy sa žiak preukáže prehlásením o bezinfekčnosti podpísaným zákonným zástupcom.

Tlačivá na stiahnutie:

DOTAZNÍKZDRAVOTNY_DOTAZNIK_2020_2021.docx

VYHLÁSENIE O BEZINFEKČNOSTIVYHLASENIE_RODICA_2020_2021.docx

 

Ďakujeme za pochopenie. 

Všetci sa na vás tešíme.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.

Posledné fotografie

Archív

Kalendár
apríl / 2024

Fotoalbum