Choď na obsah Choď na menu
article preview

Oznam pre prvákov

Informácie k začiatku školského roku 2020/2021.

Vážení rodičia, milí prváci,

začiatok školského roku sa uskutoční v stredu 02.09. o 08:00 hod.

Zvýšené hygienické opatrenia v súvislosti s pandémiou COVID-19 a potrebným dodržiavaním usmernení, Vás žiadame, aby žiakov sprevádzal len jeden zákonný zástupca. Každý žiak je povinný mať pri vstupe a pohybe po škole prekryté ústa a nos. V triede sú rúška pre deti odporúčané. Rodičia sú povinní mať prekryté dýchacie cesty rúškom. Zákonní zástupcovia prvákov budú vstupovať do budovy školy bočným vchodom, pri ktorom budú môcť vyplniť dotazník a vyhlásenie o bezinfekčnosti (ak si ho nemôžete vytlačiť a vyplniť doma - sú na stiahnutie nižšie).

Bez dotazníka a vyhlásenia žiaci nemôžu vstúpiť do budovy školy.

Vo vyhláseniach zákonný zástupca uvádza, či jeho dieťa bolo/nebolo v posledných dňoch v zahraničí, ak áno, má povinnosť sledovať jeho zdravotný stav. Samotný pobyt v zahraničí, ak dieťa nemá žiadne príznaky, nie je dôvod na nechodenie do školy. Ak dieťa chýba viac ako 3 dni, po návrate do školy musí zasa odovzdať vyhlásenie zákonného zástupcu. V prvý školský deň dostanú rodičia a prváci stručné informácie o výchovno-vzdelávacom procese triednou učiteľkou.

Školský klub detí a jedáleň budú fungovať od štvrtka 03.09. 2020. Prihlášky na stravovanie si môžete vyzdvihnúť v budove materskej školy do 31.08.2020.

 

Príznaky

Nikto s príznakmi infekcie dýchacích ciest, ktoré by mohli zodpovedať známym príznakom COVID-19 (zvýšená telesná teplota, kašeľ, zvracanie, kožná vyrážka, hnačky, náhla strata chuti a čuchu, iný príznak akútnej infekcie dýchacích ciest) nesmie vstúpiť do priestorov základnej školy a školského klubu detí.

Pri výskyte týchto príznakov je potrebné telefonicky kontaktovať všeobecného lekára pre deti a dorast. V prípade, že zdravotný stav nevyžaduje komunikáciu s lekárom, pri opätovnom nástupe žiaka do školy sa žiak preukáže prehlásením o bezinfekčnosti podpísaným zákonným zástupcom.

TLAČIVÁ NA STIAHNUTIE:

DOTAZNÍKZDRAVOTNY_DOTAZNIK_09.docx

VYHLÁSENIE O BEZINFEKČNOSTIVYHLASENIE_RODICA_09.docx

Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na vás.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.

Posledné fotografie

Archív

Kalendár
marec / 2024

Fotoalbum