Choď na obsah Choď na menu
article preview

Aktuálne usmernenie po celoplošnom testovaní

Informácie pre zákonných zástupcov žiakov v súvislosti s celoplošným testovaním „Spoločná zodpovednosť“

Vážení rodičia,

v prílohe nájdete aktuálne usmernenie vydané MŠVVaŠ SR a zoznam výnimiek o zákaze vstupu do objektu. Naďalej platí, že zákonný zástupca žiaka nevstupuje do budovy školy.

Žiaci, ktorí majú nad 10 rokov, sa musia preukázať potvrdením o negatívnom výsledku RT-PCR testu vykonaným od 29. októbra 2020 do 1. novembra 2020 alebo certifikátom vydaným Ministerstvom zdravotníctva SR s negatívnym výsledkom antigénového testu na ochorenie COVID-19 vykonaným od 29. októbra 2020 do 1. novembra 2020. Ak žiak takéto potvrdenie nemá, nemôže sa zúčastniť prezenčnej výučby (nebude vpustený do školy), platí pre neho 10-dňová karanténa.

Každý žiak ráno pred vstupom do školy predloží vyplnené Vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti, ktoré si môžete stiahnuť tu Vyhlasenie_zakonneho_zastupca_o_bezinfekčnosti_11_2020.pdf. Ak si Vyhlásenie neviete vytlačiť doma, budú k dispozícii zajtra ráno pri bočnom vchode do budovy školy. V rámci hygienických opatrení Vám odporúčame vlastné pero a dodržiavať rozostupy pri vypĺňaní tlačiva. Vyhlásenia o bezinfekčnosti nebudú z technických dôvodov k dispozícii na Obecnom úrade. 

Ďakujeme za pochopenie.

 

Prílohy MŠVVaŠ SR:

Usmernenie MŠVVaŠ SR  - Usmernenie_MSVVaS_11_2020.pdf

Oznam o zákaze vstupu do budovy a zoznam výnimiek -  Oznam_zakaz_vstupu_11_2020.pdf

 

 

Posledné fotografie

Archív

Kalendár
marec / 2024

Fotoalbum