Choď na obsah Choď na menu
article preview

Škola v prírode Krahule 2017

Ak by mal niekto záujem o fotografie v digitálnej podobe. Je možné ma kontaktovať stanofeher001@gmail.com. Fotografie sa dajú stiahnuť zo služby Google disk. Stačí k tomu vaša gamilová schránka.

 

      Týždeň v škole v prírode nám utiekol ako voda. Je čas na rekapituláciu. Počasie nám vyšlo a zažili sme veľa zábavy. Varili nám výborne a mali sme super animátorov, ktorí pre nás mali nachystaný stále nejaký program.

      Navštívili sme rozhľadňu na Krahuľskom štíte, geografický stred Európy pri Kremnických baniach, na večernom rozprávkovom pochode sa animátori prezliekli do rozprávkových kostýmov. Počas celého týždňa sme si merali sily v kráľovských disciplínach. Za jazdu na koni, lukostreľbu, jazdu na autíčkach, šperkárstvo, maľovanie, divadlo, tanec a šport sme boli odmeňovaní tramptármi. Vo štvrtok večer, pri poslednom programe sa tramptáre zrátali a najlepšia kráľovská družina bola  odmenená.Bolo nám super, čo potvrdili aj slzičky, ktoré sa kotúľali po líčkach pri rozlúčkovej pesničke. Ďakujeme a tešíme sa nabudúce.
 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Klara - Neviem

Bolo to vážne super

Klara - Neviem

Bolo to vážne super

Letnicania - stastnú cestu

Prajeme sťastnú cestu naspäť "DOMOV"
Uz sa tesíme.

Iveta - Krahule

Pozdravujeme všetkých užite si to :)

Ľubica - Krahule

Super :-)

Blanka - Re: Krahule

Veľmi sa teším

Náhľad fotografií zo zložky Krahule - Škola v prírode Foto

Posledné fotografie

Archív

Kalendár
apríl / 2024

Fotoalbum