Choď na obsah Choď na menu
article preview

Senica Cup 2018

Po ročnej prestávke sa 18. mája 2018, v nafukovacej hale FK Senica, opäť zišli neplnoorganizované školy okresov Skalica a Senica, aby si zmerali svoje sily v minifutbale. Na plochu umelej trávy sa postavilo 12 mužstiev.

Turnaj bol rozdelený na dve časti. V prvej časti  sa odohrali zápasy v dvoch skupinách, systémom každý proti každému a v druhej časti sa stretli dve najsilnejšie mužstvá z každej skupiny.

Vylosovali sme si skupinu B. Tu sme narazili na družstvá Koválova, Popudinských Močidlian, Hradišťa, Prietržky a Plaveckého Petra. Zo skupiny sa nám podarilo postúpiť z druhého miesta.

V druhej časti turnaja nám už šťastena toľko nepriala. Prvým súperom, na ktorého sme narazili boli Prievaly. Porazili nás rozdielom troch gólov a dvaja hráči v našom tíme sa zranili. Teplo, únava a zranenia sa odzrkadlili aj v poslednom zápase o tretie miesto, kedy nám už sily nestačili podľahli sme Osuskému.

Na turnaji sme sa napokon umiestnili na peknom štvrtom mieste. Hoci  nám medaile unikli len o vlások, boli sme lepší ako ďalších osem tímov a preto by som sa rád poďakoval chlapcom, ktorí reprezentovali našu školu. Boli to Jakubko Kašša, Riško Krbica, Vladko Polák, Miško Hyža, Adamko Zifčak, Samko Bubán a Filip Guček.

 

Fotografie z turnaja si môžete pozrieť v pripojenej galérii.

 

 

Náhľad fotografií zo zložky Minifutbal 2018

Archív

Kalendár
apríl / 2024

Fotoalbum