Choď na obsah Choď na menu
article preview

Noc s Dobšinským 2018

Ani tento školský rok sme nemohli vynechať našu, už tradičnú, školskú akciu - Noc s Dobšinským.

V piatok 6. apríla sme sa po skončení vyučovania rozbehli domov pobaliť spacie vaky, pyžamká, niečo pod zub a samozrejme sme nemohli zabudnúť na to najdôležitejšie. Na knihu.

Po 18,00 hodine sme sa začali schádzať v škole. Spoločnými silami sme popremiestňovali školské lavice a vytvorili miesto na spanie. O niečo neskôr prišla knihovníčka p. Rúsková, ktorú sme už čakali v telocvični, usadení na lavičkách a nedočkaví na večer s knižkami. Pani knihovníčka nám predstavila zaujímavé detské knižky, pre deti si pripravila množstvo hádaniek a ukážok z kníh, ktoré jej pomáhala čítať naša bývalá žiačka Lenka Poláková. Svoje majstrovstvo v čítaní ukázali aj deti, ktoré prečítali úryvky zo svojich prinesených kníh.

Odmenou za čítanie boli lekvárové šišky, ktoré deťom nachystala naša pani vychovávateľka Zdenka Vašiová. Pani školníčka nám rozdala čaj a potom sme sa už  odobrali do svojich tried, kde sme si spolu s triednymi učiteľmi pred spaním čítali.

Myslím, že aj tento rok môžeme hodnotiť túto akciu ako úspešnú. Svedčili o tom detské tváre ráno  po prebudení. Podaktorým deťom sa nechcelo ísť ani domov. Poďakovanie patrí aj pani Polákovej, ktorá deťom priniesla sladké drobnosti, ktoré si deti odnášali zo školy domov.

 

 

Náhľad fotografií zo zložky Noc s Dobšinským 2018

Posledné fotografie

Archív

Kalendár
máj / 2024

Fotoalbum